Azi se pun in vanzare biletele la Nazareth

Nazareth, unul dintre cele mai importante nume ale rockului anilor ’70, revine in Romania pentru a sustine un concert pe data de 27 ianuarie 2012, cu ocazia aniversarii de patru ani de Hard Rock Cafe Romania.

Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971).

Trupa britanica Nazareth a fost infiintata in decembrie 1968 in Dunfermline, Scotia, din cenusa unei trupe semi-profesioniste locale, The Shadettes, de solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V si The Red Hawks), basistul Pete Agnew si tobarul Darrell Sweet.

Concertul din 27 ianuarie de la Hard Rock Cafe va fi produs de Cavalleria Events si Asociatia OST.

Biletele pot fi achizitionate incepand cu data de 20 septembrie 2011 online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 400 lei (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)
Categoria I – 120 lei (loc la mese )
Categoria a II-a – 90 lei (in picioare)

Share

2 thoughts on “Azi se pun in vanzare biletele la Nazareth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *