Lansare de carte si proiect Polirom pe 22 septembrie

Editura Polirom in parteneriat cu Libraria Elefant.ro va invita joi, 22 septembrie, incepand cu ora 18.00, la un dublu eveniment: lansarea editiei electronice a microromanului “Litera din scrisoarea misterioasa” de Alex. Leo Serban si lansarea proiectului e-BOOKs, recent initiat de editura si realizat in parteneriat cu Elefant.ro. Lansarea care va avea loc in Books Coffee Club – Piata Romana, nr. 9 (latura catre ASE, langa Libraria CLB). va fi urmata de o dezbatere. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa citeasca e-BOOK-uri, pe dispozitive de lectura puse la dispozite de elefant.ro.

Vor disparea cartile, cum preconizeaza unii entuziasti ai tehnologiei? Sunt gadgeturile doar o moda trecatoare, cum sustin unii mai conservatori? “Despre e-BOOK. Fara entuziasm sau manie” este tema dialogului la care au acceptat sa participe: jurnalistul si scriitorul Costi Rogozanu, Victor Kapra – consultant de online si social media, jurnalist specializat in IT, Cristina Bazavan – jurnalist si unul dintre cei mai importanti bloggeri autohtoni, bloggerul Dragos C. Butuzea, Virginia Costeschi – director editorial Elefant.ro, Vlad Puescu – digital project manager Elefant.ro, si Oana Boca – director de imagine Polirom.

Editarea, mai intai in format eletronic, a singurei carti de proza semnate de cel care a fost cel mai important reprezentant al actualei generatii de critici de cinema, regretatul Alex. Leo Serban, constituie o premiera pe piata de carte autohtona. Ramas in manuscris dupa moartea prematura a autorului, “Litera din scrisoarea misterioasa” este una dintre cele mai asteptate carti ale acestei toamne. Editia digitala a cartii va fi urmata de editia print.
La evenimentul de lansare a editiei digitale a cartii lui Alex. Leo Serban va participa si Antoaneta Ralian, excelenta traducatoare a volumului si cea care semneaza cuvantul inainte.

Alaturi de “Litera din scrisoarea misterioasa”, Editura Polirom a editat pana in prezent alte 60 de titluri in format eletronic si are in plan lansarea altor 40 pana la sfarsitul lunii septembrie. Cartile digitale sint disponibile in formatele EPUB si PDF (protejate Adobe® DRM).
Proiectul e-BOOKs al Editurii Polirom este realizat in colaborare cu Libraria Elefant.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *