Inca 10 zile de bilete la pret redus pentru concertul Elvis Costello

Elvis Costello concerteaza pentru prima data in Romania, pe 3 noiembrie 2011, la Sala Palatului. Mai sunt 10 zile in care biletele se pot procura prin reteaua Eventim, la preturi promotionale, anunta un comunicat Gala PR.


Doar pana in data de 3 octombrie mai puteti cumpara bilete la pret redus. Promotia se refera la anumite categorii de bilete, astfel: un bilet categoria a doua poate fi achizitionat la pretul de 195 lei, categoria a treia – 145 lei, categoria a patra – 95 de lei si categoria a cincea – 70 de lei.

Artistul britanic este cunoscut in Romania pentru piese precum “She”, “I Want You” sau pentru coloana sonora a serialului “House MD” (sezonul 2, remake-ul “Beautiful”), dar si pentru stilul sau aparte, ce combina diferite genuri de muzica – pop, rock, soul, jazz – cu vocea sa unica si cu perceptia muzicala plina de sensibilitate.


Elvis Costello si-a inceput cariera muzicala in anul 1977, cu albumul “My Aim Is True” si a fost considerat ca fiind cel mai bun compozitor dupa Bob Dylan, precum si unul dintre cei mai importanti muzicieni dupa Beatles. De-a lungul timpului, a avut colaborari cu mari artsti, precum: Paul McCartney, The Police, Tony Bennett, Kid Rock sau Lee Konitz. In 2007, Costello a avut un turneu impreuna cu Bob Dylan, turneu care s-a incheiat cu un concert grandios in New York. Celebra revista Rolling Stone Magazine l-a inclus in topul celor mai importanti artisti ai tuturor timpurilor – 100 Greatest Artists of All Time.

De un real succes s-au bucurat si piesele sale de pe coloana sonora a unor filme celebre, precum “Notting Hill” (cu Julia Roberts si Hugh Grant), “I Want You” sau “Cold Mountain”. Dealtfel, piesa “The Scarlet Tide” din “Cold Mountain” a fost nominalizata in 2004 la Premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original.

Concertul Elvis Costello de la Bucuresti face parte dintr-un turneu pe care artistul il va tine in Europa si care va trece prin Atena, Viena, Istambul, Praga, Berlin, Amsterdam, Oslo, Stockholm, Bruxelles etc.


Biletele au fost puse in vanzare prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.
Dupa data de 3 octombrie, biletele vor fi disponibile la urmatoarele preturi: Bilete VIP – 350 lei, Categoria 1 – 300 lei, Categoria 2: 245 lei; Categoria 3: 195 lei, Categoria 4: 145 lei, Categoria 5: 95 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *