Galeria de arta contemporana Odeon se deschide pe 5 octombrie

Teatrul Odeon in parteneriat cu Danaartgallery.ro anunta inaugurarea “Galeriei de arta contemporana Odeon”, miercuri, 5 octombrie, ora 18.00, la Sala Studio.

Odata cu deschiderea noii sali Studio a teatrului, a aparut si oportunitatea unui nou spatiu expozitional. Prin colaborarea cu Danaartgallery.ro reprezentantii teatrul isi propun ca expozitiile de arta contemporana sa capate un caracter permanent, cu scopul promovarii tinerilor artisti.


Spectatorii vor putea astfel admira pe intreg parcursul stagiunii lucrari de arta oferite de pictori, graficieni, sculptori, fotografi si ii vor putea cunoaste personal pe artisti cu ocazia vernisajelor.
Expozitia inaugurala cu titlul “Alter Ego” este o expozitie de grup de fotografie si va cuprinde imagini foto, arta digitala, colaj si instalatie pe aceasta tema. Este ilustrata dedublarea persoanei, un alt eu, mai multe persoane cu aceeasi personalitate. Expozitia pune in prim plan personalitatea multipla, omul din ziua de azi care reuseste sa isi ascunda celelalte fete, sau dimpotriva expune cu mandrie mai multe imagini. Printre subiecti sunt tinerii care incearca sa gaseasca o masca pentru personalitatea lor fragila, vulnerabila, in curs de definire, artistul care se cauta in opera lui de fiecare data.

Vor expune mai multi artisti dintre care ii amintim pe: Eugen Iovan, Daniel Craciun, Cristina Tinta, Diaconu Valeria, Alina Manole,Corina Sarbu, Otilia Canavra, Nadina Pascariu, Raluca Deca Caragea, Mirela Bichigeanu.

Expozitia va fi deschisa in perioada 5-26 octombrie 2011.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *