HBO aduce in premiera serialul “Camelot”

HBO anunta difuzarea in premiera a serialului “Camelot” (drama-fantasy, 2011), incepand cu data de 3 octombrie, in fiecare luni, de la ora 20.00.


Creat de Chris Chibnall, serialul prezinta povestea regatului Camelot, unde un tanar incearca sa aduca speranta oamenilor dintr-un tinut divizat si salbatic.

Dupa moartea neasteptata a regelui Uther, haosul ameninta sa cuprinda Anglia. Cand vrajitorul Merlin are viziuni din viitor, el decide sa il puna pe tron pe tanarul Arthur, fiul si mostenitorul lui Uther. Dar ambitioasa sora vitrega a lui Arthur, Morgan, are de gand sa se impotriveasca acestei decizii, apeland la fortele supranaturale pentru a avea castig de cauza. Aceste vremuri dure au nevoie de un nou rege, iar Guinevere este singura raza de lumina in lumea in care traieste Arthur. Avand de luat decizii importante si confruntandu-se cu un regat a carui unitate a fost distrusa de razboaie si minciuna, Arthur va fi supus unor teste inimaginabile.

Din distributie fac parte Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga: New Moon, London Boulevard, RocknRolla, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) – Regele Arthur; Joseph Fiennes (FlashForward, The Merchant of Venice, Shakespeare in Love, Elizabeth) – Merlin; Eva Green (Casino Royale, Kingdom of Heaven, The Golden Compass) – Morgana; Tamsin Egerton (St. Trinian’s, Keeping Mum)– Guinevere.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *