“+IV” – expozitie de arta contemporana

Vernisajul expozitiei “+IV” semnata Justin, curator Diana Dochia, va avea loc marti, 27 septembrie 2011, ora 19.30 la ANAID ART GALLERY. Publicul amator de arta contemporana va putea viziona expozitia in perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2011.

Expozitia “+IV”, semnata Justin reprezinta a doua expozitie personala a arhitectului Justin Baroncea la Anaid Art Gallery, la distanta de exact un an de la prima expozitie intitulata “TII”. Daca in expozitia “TII” Justin “confectiona o serie de tipare pentru croieli de mobilier urban”, in expozitia “+IV” el face referire la expresivitate, o expresivitate ce ia nastere in urma unor asocieri de materiale si obiecte. Asocieri ce pot parea la prima vedere incongruente, dar care capata, prin intermediul obiectului artistic, o expresivitate extrem de fin si bine controlata.

Justin remarca faptul ca lucrarile sale pot fi interpretate ca un “bricolaj minimal” in care obiecte obisnuite, robinete, scurgeri de chiuveta etc., nu transmit mesajul tipic al “ready made” – ului sau pe cel al “artei povera”, nu reprezinta o simplitate cautata, ci un simplism expresiv.


Anaid Art Gallery va invita sa faceti o incursiune in arta contemporana de luni pana vineri intre orele 11.00 – 19.00, sambata intre orele 10.00 – 18.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.