“Superman, Spiderman sau Batman” merge la trei festivaluri europene

Scurtmetrajul “Superman, Spiderman sau Batman”, in regia lui Tudor Giurgiu, participa in selectiile oficiale a trei festivaluri de film importante, si anume Festivalul de Film de la Varsovia, Festivalul International de Film de la Valladolid si Festivalul International de Film de la Salonic, anunta un comunicat oficial.

Astfel, “Superman, Spiderman sau Batman” este in competitia oficiala dedicata scurtmetrajelor a celei de-a 27-a editii a Festivalului de la Varsovia, care se desfasoara in capitala Poloniei in perioada 7 – 16 octombrie. Festivalul de la Varsovia este un festival de clasa A, acreditat de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film (FIAPF).

De asemenea, cel mai recent scurtmetraj al lui Tudor Giurgiu participa in competitia oficiala a celei de-a 56-a editii a Festivalului International de Film de la Valladolid, care are loc in Spania intre 22 si 29 octombrie. Festivalul de la Valladolid este cunoscut la nivel european in special pentru competitia dedicata scurtmetrajelor.


“Superman, Spiderman sau Batman” face parte, totodata, din selectia oficiala a celei de-a 52-a editii a Festivalului International de Film de la Salonic, in sectiunea Balkan Survey. Festivalul International de Film de la Salonic se desfasoara in Grecia in perioada 4 – 13 noiembrie.

Pelicula spune povestea lui Aron, un baietel de 5 ani, care, impreuna cu tatal sau acoperit de griji, porneste intr-o dimineata pe un drum la capatul caruia doreste, asemenea eroilor din benzile desenate, sa-si salveze mama bolnava de inima.

Scurtmetrajul “Superman, Spiderman sau Batman” este o productie Libra Film Productions si a avut premiera in cadrul celei de-a 10-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (3 – 12 iunie, Cluj Napoca). De asemenea, scurtmetrajul a fost prezentat la cea de-a 8-a edite a Festivalului International de Film Anonimul (8 – 14 august).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *