“True Blood” revine la HBO cu sezonul al IV-lea

HBO prezinta in premiera din 7 octombrie cel de-al patrulea sezon din serialul original HBO “True Blood”, creat de Alan Ball, cu Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgård in rolurile principale.

La finele sezonului al treilea, regele vampir Russell Edgington a fost ingropat de viu in beton, astfel anulandu-i-se – cel putin aparent – planurile de dominatie mondiala. Dar ce s-a intamplat cu Sookie, care a disparut intr-o lumina? Va reusi Bill sa indrepte lucrurile dupa ce i-a frant inima? Si ce-l asteapta pe Eric, care era cat pe ce sa i se alature lui Russell in neant.


Noul sezon vine cu alte aventuri spectaculoase, cu vrajitoare care au ceva impotriva nemuritorilor vampiri, cu iubiri la care nimeni nu s-ar fi gandit, dar si cu rupturi dureroase si definitive, cu confruntari sangeroase intre tabere puse pe macel si, evident, cu morti sinistre.

Pe langa personajele deja cunoscute, din distributia sezonului al patrulea vor mai face parte, printre altii, si Janina Gavankar – in rolul Lunei, o femeie-metamorf, Fiona Shaw – in rolul lui Marnie, o vrajitoare care ameninta intreaga comunitate de vampiri si Gary Cole – in rolul lui Earl Stackhouse, bunicul lui Sookie.

Serialul va putea fi urmarit in fiecare vineri, de la ora 22.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *