HolyHell: tobar nou si piesa noua la download

Trupa americana HolyHell anunta ca “veteranul” John Macaluso este noul baterist al formatiei si marcheaza momentul oferind gratis spre download o piesa live. Melodia a fost inregistrata in timpul uneia dintre primele aparitii ale trupei in noua componenta.

HolyHell si Macaluso au cantat prima oara impreuna in martie 2011, in timpul concertelor sold-out din Worcester, Massachussets si Cleveland, Ohio. “Energia degajata a fost atat de uluitoare incat se poate simti fara efort”, a spus solista & compozitoarea Maria Breon.

Macaluso a inregistrat si participat la turnee alaturi de nume grele precum Yngwie Malmsteen, ARK, James LaBrie (Dream Theater), TNT, Riot, Powermad, Starbreaker, Chris Caffery si KRS-One. Cunoscut sub apelativul “Johnny Mac” el are acorduri de endorsment cu branduri precum Paiste Cymbals, Evans DrumHeads, Vic Firth Drum Sticks si GMS Drums.

Trupa lucreaza, in prezent, la al doilea album, a carui lansare este programata pentru anul viitor. Urmatoarele aparitii live ale trupei vor fi in noiembrie, cand vor sustine doua concerte in Statele Unite: pe 18 noiembrie la “Dublin Pub” New Hyde Park, Long Island, New York si pe 19 noiembrie la “Starland Ballroom” in Sayreville, New Jersey.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *