Expozitie aromata: Coffeentasy – desene in cafea

Asociatia Hermes Bucuresti si Lev Art Y Line va invita la vernisajul expozitiei COFFEENTASY – desene in cafea de Ion Andrei Puican, miercuri, 28 septembrie 2011, de la ora 19.00, la Galleron Grand Cafe din strada Nicolae Golescu, numarul 18A (in spatele Ateneului Roman).

Artistul plastic Ion Andrei Puican expune peste 50 de lucrari… in cafea. Intr-o imbinare dintre intamplator si imaginar, artistul se foloseste de petele de cafea drept pretext pentru tablourile pe care le semneaza. “Pata de cafea – un accident cotidian banal. Din pete de cafea s-a nascut expozitia Coffeentasy. Aceasta porneste de la o idee tot atat de simpla: la o ceasca de cafea, se intampla lucruri minunate si surprinzatoare, se nasc iubiri si relatii, se construiesc punti de legatura intre oameni si chiar lumi intregi. Undeva, in pata de cafea, aleatoriu imprastiata pe hartie, toate aceste fatete se intrezaresc, se regasesc si ajung pana la noi”.

Expozitia aduce in prim plan un artist cu o pregatire complexa. Ion Andrei Puican s-a afirmat ca grafician si in egala masura, ca regizor de film si televiziune. Proiectele artistice realizate in ultimii ani dezvaluie versatilitatea sa si surprind atat prin tehnicile de lucru utilizate, cat si prin sensibilitatea pe care o capteaza in lucrarile sale ce redau momente de viata in care fiecare dintre noi ne putem regasi Astfel, Ion Andrei Puican ne demonstreaza ca, in cotidianul tumultos, putem supravietui fara brutalitate, transmitand mesaje puternice cu ajutorul liniei fine a desenului.

Dupa o campanie on-line care a durat o luna de zile, timp in care utilizatorii Facebook au putut vedea o parte dintre desene in galeria virtuala DONCAFE, publicul larg va putea admira lucrarile ce vor fi expuse in saloanele elegante de la Galleron Grand Cafe, pana la finalul lunii octombrie, zilnic intre orele 9.00-24.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.