Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani primesc stele pe Walk of Fame

Teatrul Metropolis va invita joi 29 septembrie, la ora 12.00, sa-i aniversati, la cei 75 de ani, pe doi dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani.

Cele doua personalitati marcante ale teatrului si filmului romanesc, Ileana Stana-Ionescu si Sebastian Papaiani, au insufletit numeroase personaje memorabile in cele peste 100 de roluri jucate in mai bine de cinci decenii de daruire publicului. Ei vor fi recompensati, pentru intreaga activitate, de Teatrul Metropolis si Magazinul Cocor, cu cate o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului.

„Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viata, permanent tonici, radianti, ce depasesc luminile scenei si ale ecranului in orice imprejurari. Ei au reusit, prin prezenta lor plina de farmec si de caldura, sa transmita energii pozitive, contagioase de viata si bucurie. Stelele de pe „Walk of Fame” sunt in semn de gratitudine pentru ca ne-au oferit asemenea trairi in toti acesti ani de activitate. Le multumesc pentru daruirea lor si pentru prietenia de care au dat dovada, atunci cand au acceptat ca stelele lor sa straluceasca in acelasi timp”, spune George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Initiat de Teatrul Metropolis si Cocor, deja celebrul Walk of Fame romanesc a debutat in ianuarie 2011. Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu si Tamara Buciuceanu-Botez.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.