La Curtea Veche, “Sanatatea are gust”!

Medicul Mihaela Bilic va reveni in aceasta toamna cu un nou proiect editorial – “Sanatatea are gust”, care va aparea la Curtea Veche la inceputul lunii octombrie.

In cele 640 de pagini ale cartii, Mihaela Bilic ofera sfaturi de nutritie pentru toti membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile si pentru toate nevoile. Structurat in 55 de capitole usor de parcurs, volumul foloseste un limbaj lesne de inteles, astfel incat oricine poate avea acces la o viata mai sanatoasa prin nutritie.

Volumul, ilustrat cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitate sau a etichetelor colorate si sa ii ajute pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata cu resurse minime.

Dincolo de capitolele dedicate grupelor de varsta, in volum veti putea gasi si diete recomandate in diferite tipuri de afectiuni: de la imunitate scazuta la afectiuni cardiovasculare, sedentarism, obezitate, alergii, anemie, afectiuni ale ficatului sau rinichilor. De asemenea, volumul contine sfaturi pentru adaptarea alimentatiei in functie de sezon, de stilul de viata si de preferintele culinare.

“Am scris aceasta carte pentru toti cei care doresc sa stie putin mai mult despre mancare. Am incercat sa uit ca sunt medic si m-am adresat voua cu toata sinceritatea, de pe pozitia unui prieten care va stie nevoile, dar si slabiciunile. Pe langa informatii stiintifice, veti gasi aici o parte din secretele alimentelor si multe sfaturi practice astfel incat sa alegeti produsele care va hranesc corpul si va satisfac sufletul. Mancarea este si trebuie sa ramana una dintre placerile vietii”., declara Dr. Mihaela Bilic.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *