21 de scurtmetraje de animatie ruleaza la Creepy Animation Night 3

Creepy Animation Night 3, unul dintre cele mai asteptate evenimente din programul Anim’est, se va desfasura vineri, 14 octombrie, de la ora 23.00, la Cinema Patria. Noaptea va beneficia de prezentele pe scena ale animatorului si artistului vizual japonez Mirai Mizue, respectiv ale muzicienilor autohtoni Montgomery Clunk și Res Es.

21 dintre cele mai neobisnuite scurtmetraje de animatie ale anului vor rula in cadrul celor trei calupuri de proiectie, separate de live act-uri ale artistilor invitati. Printre ele se numara The Monster of Nix (r. Rosto, Olanda – Franta – Belgia, 2011), unul dintre titlurile selectionate si in Competitia de Scurtmetraj International – un film care a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de Animatie de la Annecy si din distributia caruia fac parte Terry Gilliam si Tom Waits (care semneaza si coloana sonora a filmului); The Ark (Polonia, 2007), selectionat in Competitia Oficiala a Festivalului International de Film de la Cannes si regizat de Grzegorz Jonkajtys, animatorul polonez care are in CV titluri precum Star Trek, Sin City, Labirintul lui Pan, Rango sau Transformers; Underlife (r. Jarosław Konopka, Polonia, 2010), o productie a Studioului Invitat la Anim’est 2011 – Se Ma For.

Mai multe detalii despre filme si invitati gasiti aici.

Biletele individuale pentru Creepy Animation Night 3 costa 30 de lei si s-au pus in vanzare online, pe ticketfan.ro, precum si in reteaua magazinelor Flanco din toata tara si la Libraria Engleza Anthony Frost din Bucuresti. Accesul minorilor in sala de proiectie la Creepy Animation Night 3 este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu varsta de peste 18 ani.

Share

One thought on “21 de scurtmetraje de animatie ruleaza la Creepy Animation Night 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *