Ce pregateste Iced Earth pentru concertul din Romania

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista Maximum Rock, JON SCHAFFER, liderul formatiei ICED EARTH, a dezvaluit una dintre surprizele pregatite pentru fanii din Romania, anunta un comunicat Promusic Prod.

Maximum Rock: Ati reinregistrat “Dante’s Inferno” una dintre piesele preferate ale fanilor, cu Stu la voce si ati anuntat ca o veti canta si live. Deci ne putem astepta sa o auzim si in Romania?

Jon Schaffer: Da, categoric o vom canta in Romania. Am fi reinregistrat piesa chiar daca ramanea Matt in trupa. Motivul pentru care nu am cantat-o timp de ani de zile a fost ca negativul original s-a pierdut si nu aveam cum sa redam partea orchestrala, corzile. Ne-ar fi trebuit un clapar special pentru piesa asta si doar pentru ea. A fost ok sa aducem unul cand am inregistrat “Live in Athens”, dar sa cari un instrumentist in turnee pentru o singura piesa nu prea merita. Iar de la albumul in concert au trecut doisprezece ani! Asa ca acum avem piesa reinregistrata, inclusiv partea cu sectiunea de corzi pe o banda separata, deci vom canta “Dante’s Inferno” in concert.ICED EARTH va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Medien Events si recomandat de revista Maximum Rock (producator eveniment – Nelu Brindusan) in cadrul turneului european de promovarea al celui mai nou material discografic intitrulat “Dystopia”. “Dystopia” marcheaza debutul in formatie al vocalistului Stu Block (Into Eternety).
Concertul din Romania va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011.

Americanii si-au ales formatiile ce vor participa in turneu alaturi de ei, implicit si la concertul de la Bucuresti. Acestea sunt White Wizzard si Fury UK.

Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

75 lei pentru primele 150 bucati
85 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 22 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.