Sezonul al doilea din “Haven” incepe in 12 octombrie

Serialul HAVEN, bazat pe nuvela lui Stephen King, “The Colorado Kid”, revine la Sci Fi Universal cu sezonul al doilea, un sezon plin de surprize si mistere dezvaluite din orasul oamenilor cu puteri paranormale. Din 12 octombrie, o puteti urmari pe protagonista Audrey Parker, in fiecare miercuri de la 22.00, si in doua episoade in ziua premierei, anunta un comunicat oficial.

Noul sezon aduce mult asteptata dezlegare a marelui secret din viata agentului FBI Audrey Parker (Emily Rose). In sezonul trecut, aceasta sosea in orasul Haven din Maine pentru un caz de rutina. Datorita abilitatii ei de a rezolva mistere, descopera ca acest oras aparent adormit era, de fapt, de mult timp un refugiu pentru oamenii cu abilitati supranaturale, cunoscuti potrivit unei legende locale sub denumirea de “Cei afectati”.

Acum, in sezonul al doilea, Audrey trebuie sa rezolve, pe de o parte, numeroase mistere din Haven – care continua sa fie dezvaluite in fiecare episod, dar sa si puna capat celui mai provocator caz de pana acum: secretul propriului trecut si legaturile ei cu Haven. Audrey descopera ca, intr-un fel sau altul, a mai fost in Haven inainte – in urma cu 27 de ani. Desi nu-si aminteste nimic despre asta, ea a trait in Haven sub numele de Lucy Ripley si i-a ajutat pe cei cu probleme, asa cum face si azi. Aceste revelatii o fac sa se indoieasca de tot ce stia despre ea pana acum in timp ce incepe sa-si dea seama ca venirea sa in Haven nu a fost intamplatoare.

Audrey este ajutata in cautarile ei de Nathan Wuornos (Lucas Bryant), un politist local atragator, care are propriile probleme si de Duke Crocker (Eric Balfour), un contrabandist reticent cand vine vorba sa-si ofere ajutorul in rezolvarea misterelor din Haven.

Dintre surprizele sezonului al doilea fac parte si cei doi membri noi ai distributiei: Jason Priestley si Vinessa Antoine. Jason Priestley (care a si regizat un episod al noului sezon), interpreteaza rolul biologului marin, Chris Brody, care prefera sa locuiasca retras, la marginea orasului si sa socializeze cat mai putin cu locuitorii din Haven. Vinessa Antoine, interpreteaza rolul frumoasei Evidence Ryan, care vine din trecutul lui Duke si in fata caeie durul nu mai e la fel de dur. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *