30 de documentare concureaza pentru Premiile TVR Cultural

30 de filme documentare se vor intrece in cadrul Campaniei “Premiile TVR Cultural” incepand din 2 octombrie. In fiecare duminica, de la ora 18.15, puteti urmari unul dintre cele 30 de documentare pregatite de Televiziunea Romana. Gala de Premiere, care va avea loc anul viitor, va marca, totodata, 10 ani de existenta a postului TVR Cultural.

Fiecare film documentar prezinta povestea unui “personaj”, a unei colectivitati sau a unui eveniment care si-a pus amprenta asupra comunitatilor in care s-au integrat. 10 evenimente marcante, 10 oameni exceptionali si 10 asociatii care au influentat in mod pozitiv comunitatea din care fac parte defileaza pe TVR Cultural din 2 octombrie 2011 pana in aprilie 2012.

Cele 30 de documentare sunt distribuite in trei sectiuni: “Eveniment”, “Asociatii” si “Oameni”. Pentru ca procedeul de votare sa fie usor de realizat, cele trei categorii de documentare vor avea asociate cate o culoare: “Eveniment” – galben, “Asociatii” – verde si “Oameni” – rosu. Fiecare film documentar va avea asociat un numar de referinta, care va putea fi votat dupa difuzarea documentarului. La finalul campaniei, exclusiv pe baza votului dat de catre telespectatori, vor fi alese cate 3 filme castigatoare din fiecare categorie.

“Atentie… motor! 10 ani de TIFF”, primul documentar difuzat in cadrul Campaniei “Premiile TVR Cultural”, este programat pentru 2 octombrie, de la ora 18.15.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *