Au inceput inscrierile pentru proiectul de lectura “Cuprins”

Artwe a inceput inscrierile pentru sesiunea de workshop-uri si ateliere educationale ce va avea loc pe 5 noiembrie, la Atelierul de Productie, cu prilejul lansarii proiectului “Cuprins”. Prin aceasta initiativa, Artwe doreste sa puna bazele unei comunitati de cititori in care lectura sa joace un rol important in viata consumatorului de cultura urbana.

Astfel, evenimentul de lansare se va desfasura pe parcursul intregii zile, prima parte urmand a fi dedicata persoanelor si/sau organizatiilor ce au acelasi obiectiv de a promova cultura prin mijloace de invatare nonformala, iar seara va fi rezervata unui party cu trupe romanesti.

Pentru a putea participa cu ideile lor de ateliere, workshop-uri sau alte metode de invatare, la evenimentul de lansare “Cuprins”, ONG-urile si persoanele interesate pot aplica cu un mail la adresahello@artwe.ro, pana pe 12 octombrie. In mail vor fi specificate atat numele organizatiei sau al persoanelor care se vor implica in proiect, precum si metodele de invatare utilizate, cu o descriere detaliata a fiecarei activitati pe care o vor desfasura.

Informatii complete despre proiect gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *