Film si serial in premiera la Disney Channel: “Dadaca mea este vampir”

Disney Channel va transmite in premiera filmul pentru adolescenti “Dadaca mea este vampir” pe 8 octombrie, de la ora 19.00. In plus, pe 15 octombrie, de la 8.30, va incepe si difuzarea serialului cu acelasi nume.

Dupa ce excentricul Ethan (Matthew Knight) in varsta de 14 ani si prietenul sau au grija de surioara mai mica, aceasta este pe punctul de a-si pierde viata, asa ca parintii lui Ethan recurg la cea mai grea pedeapsa: o dadaca. Dar Ethan este pe cale de a descoperi ca dadaca in varsta de 17 ani, Sarah (Vanessa Morgan), nu este doar fata frumoasa de care s-a indragostit la scoala, ci un vampir in devenire.

Serialul din 15 octombrie este o continuare a acestui film. Plecand de la debutul lor in “Dadaca mea este vampir”, Ethan, Benny si Rory sunt prinsi in misiunea lui Sarah de a-l opri pe Jesse (fostul ei prieten iubitor de sange) sa cucereasca orasul si incep sa isi dea seama ca apaticul lor orasel Whitechapel pastreaza cateva secrete intunecate si infricosatoare.
In timp ce Jesse isi planifica razbunarea finala pe Whitechapel, Ethan intelege ca el, Sarah si prietenii lui sunt singurii care stau intre viata asa cum o stiau… si sfarsitul lumii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *