Sa trecem Podu’ pe 11 octombrie

Spectacolul “Podu’”, in regia lui Horatiu Malaele, poate fi vazut pe 11 octombrie, ora 20.00, la Palatul National al Copiilor.

“Podu’” ,regizat de Horatiu Malaele, dupa textul “Podul sinucigasilor”, de Paul Ioachim, aduce in fata publicului o tema mai putin abordata in trecut: sinuciderea. Potrivit lui Horatiu Malaele spectacolul: “este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii.”

Timp de o ora si jumatate veti urmari un spectacol plin de savoare si umor, in care un intelectual neinteles, interpretat de Horatiu Malaele, un indragostit, rol jucat de George Ivascu, si o artista – Meda Victor, “stau la coada in fata mortii”. Desi tine un ceas in mana si socoteste minutele care se scurg pana la momentul mortii, indragostitul e primul care da bir cu fugitii. Artista vede in intelectual un posibil iubit, care, in aceste conditii, zareste o speranta pentru reusita operei lui.

“Podu’” este un spectacol din care se detaseaza ideea ca exista, intotdeauna, o sansa si o speranta pentru care viata merita a fi traita, fie macar din curiozitatea de a stii ce se intampla maine.

Biletele se gasesc in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etajul 2, spatiile Music Box (Matei Basarab 16 si Soseaua Pipera nr 2), Palatul Copiilor, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro si www.startickets.ro. Pretul unui bilet este de 60 lei.

Reprezentatia face parte din stagiunea teatrala gazduita in aceasta toamna de Palatul National al Copiilor din Bucuresti. In cadrul acesteia vor mai fi puse in scena si alte reprezentatii de prestigiu: Crima la Howard Johnson (18 octombrie), O noapte furtunoasa (7 noiembrie), Doctori de femei (13 noiembrie).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *