Concert international: Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion

Phoenix Entertainment va invita la concertul sustinut de Ovidiu Lipan Tandarica pe 27 noiembrie, ora 19.30, la Sala Palatului. Evenimentul va purta numele “Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” si de-a lungul sau publicul va fi purtat pe taramuri necunoscute cu ajutorul sunetelor unor instrumente deosebite si intrigante: percutii africane, sud-americane, oud si kanun.

Pentru maestrul Ovidiu Lipan acest concert reprezinta “una din marile incercari de a crea un iluminism cultural si de a apropia si a uni sufletele oamenilor.” Pe scena vor urca nume mari din industria muzicala romaneasca, precum Fanfara 10 prajini, Grupul Balkano sau Stelu Enache, dar si percutionisti si alti instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda. De pe scena nu va lipsi nici Rona Hartner. De asemenea, in cadrul acestui concert tatal si fiul vor urca impreuna pe aceeasi scena. Astfel, Ovidiu Lipan si Alexander Lipan vor interpreta impreuna pentru prima data la scena mare.

“Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” este, asadar, un world music event care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro, la urmatoarele preturi:

Categoria 1: 45 lei
Categoria 2: 65 lei
Categoria 3: 95 lei
Categoria 4: 130 lei
Categoria 5: 170 lei

Share

One thought on “Concert international: Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *