“Titanul simbionic” isi arata puterea la Cartoon Network

Cartoon Network anunta lansarea unui nou serial care poarta semnatura lui Genndy Tartakovski, creatorul clasicelor “Laboratorul lui Dexter” si “Samurai Jack”. Este vorba despre animatia “Titanul simbionic”, care va avea premiera sambata. 22 octombrie, ora 21.15 si va fi difuzata apoi in fiecare sambata si duminica de la aceeasi ora.

“Titanul simbionic” spune povestea a trei prieteni de pe Galaluna, Ilana, Lance si Octus, care au ajuns pe Pamant in incercarea de a scapa de Generalul Modul, care le-a cucerit planeta. Ilana este printesa Galalunei, Lance este soldatul viteaz si rebel, insarcinat s-o apere cu orice pret, iar Octus… ei bine Octus este un robot extrem de util, care are raspuns la orice intrebare. Cei trei sunt nevoiti sa-si schimbe stilul de viata, modul de a se imbraca si modul de a vorbi, pentru a semana cat mai bine cu pamantenii, mai exact cu noii lor colegi de la Liceul Sherman.

Dar generalul Modul nu sta degeaba, asa ca cei trei trebuie sa-i respinga atacurile, ca si cand n-ar avea destule de indurat in ipostaza de tineri liceeni… Nici macar nu se poate spune cu exactitate care misiune e mai grea: sa treaca drept pamanteni sau sa lupte cu extraterestrii. Oricum, cei trei sunt mereu impreuna si se sustin unul pe celalalt. Mai ales cand vine vorba de lupta: doar impreuna pot activa un sistem extraordinar de puternic, numit Titanul simbionic, care ii poate scoate din orice incurcatura. Exista insa si momente cand nu reusesc sa se intalneasca peantru a forma Tianul, iar atunci incepe nebunia!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.