Biletul la Amon Amarth te duce si la Romanian Rock Meeting

Va spuneam la inceputul acestei saptamani ca biletele cumparate in avans la evenimentele organizate de Promusic va pot aduce surprize. Iata despre ce e vorba!

Prima surpriza se adreseaza celor care si-au achizitionat bilete in avans la concertul Amon Amarth – As I Lay Dying – SepticFlesh din data de 19 noiembrie de la Arenele Romane: acestia pot intra gratuit la Romanian Rock Meeting. Tot ce trebuie sa faca este sa prezinte la intrare biletul pe care l-au achizitionat la concertul Amon Amarth – As I Lay Dying – SepticFlesh pana la data de 5 octombrie.

Nelu Brindusan, producatorul acestor evenimente, a declarat: „Am decis sa oferim acest premiu celor care si-au achizitionat bilete in avans la concertul Amon Amarth – As I Lay Dying – SepticFlesh din doua motive. In primul rand vrem sa rasplatim efortul si interesul aratat celor care si-au achizitionat bilete in avans. In al doilea rand vrem sa le oferim posibilitatea celor care asculta alt gen muzical de a lua contactul cu o altfel de muzica si cred ca prin acest lucru putem largi orizonturile muzicale ale multor fani metal. Sunt sigur ca multi amatori de metale grele vor aprecia asta si pe viitor vor fi atenti si la alte formatii mai… hai sa spunem linistite.
Surprizele noastre nu se opresc aici! Cei care isi achizitioneaza bilete in avans la concertele noastre pot profita atat de pretul mai mic la bilete, cat si de alte surprize pe care le vom anunta in scurt timp”
.

ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation va avea loc la Arenele Romane (locatie acoperita) in data de 9 octombrie si este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator – Nelu Brindusan).

Cele patru formatii care vor participa la Romanian Rock Meeting sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye To Gravity (Romania).

Programul evenimentului Romanian Rock Meeting va fi anuntat in zilele urmatoare.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.