Brazda lui Novac lanseaza al doilea album din cariera

Brazda lui Novac isi lanseaza al doilea album din cariera – “Dizzy” – joi, 20 octombrie, incepand cu ora 21.00, la The Silver Church Club (Calea Plevnei, nr. 61).

Albumul “Dizzy” are 12 compozitii Brazda lui Novac, la care se adauga un remix al piesei “Streets” canta de muzicianul grec Subheim. Albumul va fi lansat la label-ul Raumklang Music din Germania. “Cred ca e un pas important, o oglinda a ceea ce mi s-a intamplat in ultima vreme, totul e legat de ceea ce traiesc”, spune Brazda lui Novac despre noul material.

Brazda lui Novac il va avea invitat in cadrul lansarii pe Dirk Geiger, din Germania, binecunoscut in randul iubitorilor de IDM/glitch/ambient, si inca doi invitati romani, Luntaire si matze.

Programul evenimentului este urmatorul:

21.00 – 22.00 – Luntaire (Kahvi Records)
22.00 – 23.00 – Dirk Geiger (Raumklang Music, Tympanik Audio)
23.00 – 00.00 – Brazda lui Novac (Raumklang Music, Square Sound Records)
00.00 – 02.00 – matze DJ set

Biletul de intrare costa 20 lei.

Brazda lui Novac este Victor Popescu, iar numele de artist este inspirat de la numele cartierului cu acelasi nume din Craiova, locul unde s-a nascut. In 1997, odata cu primul PC, a inceput sa faca muzica. I-a placut atat de mult incat a renuntat la a profesa arhitectura. Mai intai a lucrat in cateva studiouri din Bucuresti, ca mai apoi sa isi deschida propriul studio. In anul 2010, a lansat primul album “Brazda lui Novac”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.