“Numaratoarea Manuala” merge la Festivalul de Film de la Montpellier

Scurtmetrajul “Numaratoarea Manuala”, scris si regizat de Daniel Sandu, a fost selectionat in competitia Festivalul International de Cinema Mediteranean Cinemed, desfasurat intre 21-29 octombrie la Montpellier, anunta un comunicat Parada Film.

Produs de Parada Film in coproductie cu Digital Cube si Videolink, scurtmetrajul a avut premiera nationala anul acesta la Festivalul International de Film NexT si a fost selectionat in competitia Zilelor Filmului Romanesc din cadrul TIFF 2011 dar si in competitia Festivalului de Film de la Sarajevo. La sfarsitul lunii septembrie, filmul “Numaratoarea Manuala” a fost prezentat la Cambridge Film Festival, alaturi de alte patru scurtmetraje romanesti.

“Numaratoarea Manuala” reda o zi obisnuita de munca pentru Mircea, un angajat cu vechime la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale care incearca sa-l angajeze pe nepotul sau George, un tanar somer cu facultate, la aceeasi companie. Munca lor consta in a numara masinile care trec pe soselele patriei in vederea unor statistici solicitate de Uniunea Europeana. Insa cei doi au pareri diferite despre munca pe care o presteaza iar prietenia lor se transforma in conflict. Din distributia filmului fac parte actorii Alexandru Georgescu si Catalin Stelian.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.