Un vampir, un varcolac si o fantoma traiesc “Printre oameni”

Nu a spus nimeni ca este usor sa fii uman. Dar pentru trei colegi de apartament – care se intampla sa fie un vampir, un varcolac si o fantoma – este macar posibil? Din 19 octombrie, Sci Fi Universal aduce povestea celor trei in serialul fantasy “Printre oameni/Being Human”, in fiecare miercuri de la 23.00.

“Printre oameni” este o adaptare americana a serialului britanic de mare succes si urmareste aventurile a trei tineri in varsta de douazeci si ceva de ani, care impart aceeasi locuinta. Intamplator, ei sunt o fantoma, un varcolac si un vampir. Pe langa dificultatile de zi cu zi pe care le intampina oricine incearca sa duca o viata armonioasa locuind sub acelasi acoperis cu altii, cei trei protagonisti fac eforturi sa isi accepte natura neobisnuita in lumea – adesea ostila – a oamenilor obisnuiti.

Aidan (Sam Witwer) a fost un soldat in Razboiul Civil care s-a sacrificat vampirilor pentru a-si salva oamenii. Acum, dupa 260 de ani, inca incearca sa scape de sub tutela mentorului sau puternic, Bishop (Mark Pellegrino). Josh (Sam Huntington) a fost un student promitator la Medicina fortat sa-si abandoneze familia si viitorul din cauza unui atac al varcolacilor care i-a adus un blestem. Iar Sally (Meaghan Rath), logodita si fericita inainte de moartea ei tragica, trebuie sa-si continue acum viata ca fantoma.

Share

One thought on “Un vampir, un varcolac si o fantoma traiesc “Printre oameni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *