Cine va anima “Cina pentru fraieri”?

Cine ar vrea sa mearga la o cina pentru fraieri? Aceia care vor sa-si impresioneze seful in vederea unei promovari, evident! HBO difuzeaza in premiera filmul “Cina pentru fraieri/Dinner for Schmucks” in regia lui Jay Roach, pe 22 octombrie, ora 21.00.

Exista doar un singur lucru care il impiedica pe Tim (Paul Rudd) sa ajunga intr-un post de conducere la o mare corporatie: trebuie sa gaseasca musafirul perfect pe care sa-l aduca la petrecerea lunara data de sefului sau, acolo unde campionul serii e incununat individul care vine insotit de cel mai mare bufon.

Tim e un barbat care aspiră la o functie mai importanta si care tocmai a fost invitat pentru prima data la asa numita “cina pentru idioti”, un eveniment lunar gazduit de seful lui care promite promovari substantiale celor care vin insotiti de cel mai mare bufon. Julie, logodnica lui Tim, gaseste respingator acest obicei, asa ca Tim hotaraste sa nu se duca la cina.

Insa cand il intalneste pe Barry, un angajat de la fisc care isi dedică timpul liber construind diorame elaborate cu soareci impaiati, isi da seama rapid ca el este exact idiotul pe care-l cauta! Tim nu poate rata ocazia si-l invita la cina pe Barry. Insa acesta, chit ca e animat de cele mai bune intentii, face numai pozne: compromite o afacere majora, o readuce in peisaj pe Darla, fosta iubita sonata a lui Tim si o impinge pe Julie in bratele unui alt barbat…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *