Atelier de arta actorului pentru copii

Scoala de Arte si Maniere ii invita pe copiii intre 6 si 13 ani sa participe din 22 octombrie la Atelierul de arta actorului, in 10 intalniri. Lectorul cursului va fi Smaranda Caragea, iar costul acestuia este de 400 de lei.

Cursul are ca obiective dezvolatarea imaginatiei artistice, imbunatatirea abilitatilor de comunicare si socializare, dezvoltarea limbajului non-verbal, dobandirea increderii atat in ei isisi cat si in ceilalti, organizarea si structurarea gandurilor si a actiunilor, dobandirea rabdarii atat prin observare cat si prin actionare, capacitatea de a gandi si actiona in mod organic si firesc, eliminarea unor probleme de timiditate, controlul emotiilor, descoperirea competitiei dar si a acceptarii greselilor, implicare in grup si invatare prin intermediul lucrului in grup, respiratie, concentrare, relaxare si tehnici de dictie.

Cursul este construit din 10 intalniri ce se axeaza pe dezvolatarea aptitudilor scenice si artistice, iar copiii vor face cunostinta cu rolurile, poeziile, si scenetele, notiunea de partener de scena, disciplina si respectul atat fata de cei din jur cat si fata de ei insisi.

Informatii complete despre curs si inscrieri gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *