“Din dragoste cu cele mai bune intentii” a ajuns in India

Lungmetrajul “Din dragoste cu cele mai bune intentii” va fi proiectat la Mumbai Film Festival, eveniment ce va avea loc incepand de joi, 13 octombrie. Filmul, scris si regizat de Adrian Sitaru, va fi prezentat in sectiunea World Cinema, care reuneste cele mai bune productii realizate in ultimul an.

Tot joi, 13 octombrie, filmul va avea premiera in S.U.A., unde va rula in competitia Festivalului de la Chicago in prezenta actorului principal Bogdan Dumitrache si a producatorului Ada Solomon.

Dupa succesul de la Locarno, “Din dragoste cu cele mai bune intentii” si-a castigat locul in agenda marilor evenimente de film din lume. Pana acum, lungmetrajul a fost proiectat la festivaluri de film din Elvetia, Ungaria, Belgia, Canada, Islanda si Cehia, iar weekend-ul trecut regizorul Adrian Sitaru a prezentat filmul sau in Coreea de Sud, la Festivalul International de la Busan.

“Din dragoste cu cele mai bune intentii” va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 28 octombrie, fiind distribuit de Parada Film.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.