“Noaptea Muzicii de Film” revine cu editia a doua pe 29 octombrie

Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” sector 4 organizeaza concertul “NOAPTEA MUZICII DE FILM” care va avea loc pe 29 octombrie 2011, ora 19.00, la Sala Radio – Studioul “Mihail Jora”.

Sub bagheta Directorului Muzical Aurel Manciu din Germania, Orchestra de Suflatori “VALAHIA” va sustine un concert de inalta tinuta interpretativa in care se vor regasi teme muzicale din filme celebre, ca: “Piratii din Caraibe”, “James Bond”, “Robin Hood” sau “Moment for Morricone”. Orchestra de Suflatori “Valahia” a fost infiintata in 2003 de catre Consiliul Local Giurgiu si Primaria Giurgiu prin Centrul Cultural Local “Ion Vinea” si condusa de domnul profesor Virgil Petanca. Orchestra a participat la multe festivaluri nationale si internationale, la diverse manifestari locale, a sustinut numeroase concerte in tara si peste hotare în Polonia, Ungaria, Bulgaria, Olanda.

Concertul “Noaptea Muzicii de Film” este la ce-a de-a doua editie, conceptul sau cuprinzand atat muzica live, cat si proiectii de imagini reprezentative si o prezentare scenica inedita.

Biletele pot fi procurate prin reteaua BILETOO.RO sau la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *