Pe 18 octombrie va avea loc o “Crima la Howard Johnson”

Iubitorii de teatru sunt asteptati la o comedie savuroasa, pe 18 octombrie, ora 20.00, la Palatul National al Copiilor: “Crima la Howard Johnson”.

Piesa, scrisa de Ron Clark si Sam Bobrick aduce in scena trei personaje: Mitchell Lovell, Arlene Miller si Paul Miller. Talentatul Emanuel Parvu a contribuit la acest spectacol dintr-o tripla ipostaza: traducator al piesei, actor si regizor. Asadar, Emanuel Parvu, Diana Cavallioti si Mihai Bendeac sunt cei care le dau viata celor trei personaje.

Avem de a face cu o comedie adevarata, la care se rade pe saturate. Actiunea, plasata in perioada interbelica graviteaza in jurul clasicului triunghi conjugal, alcatuit din sot, sotie si amant. Miza este o tentativa de crima, iar locul este o camera a Hotelului Howard Johnson. Planul de bataie pare simplu si rapid: atragerea in cursa a victimei si lichidarea ei, pentru ca ceilalti doi protagonisti sa poata trai fericiti, pana la adanci batrâneti. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la…hotel, de aici decurgand o serie de situatii pline de haz.

Biletele se gasesc in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etajul 2, locatiile Music Box (Matei Basarab 16 si Soseaua Pipera nr 2), Moise Nicoara nr. 18, Palatul Copiilor, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro si www.startickets.ro. Pretul unui bilet este de 60 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *