Trail of Fire Tour incepe in Bucuresti

Cavalleria Events in parteneriat cu Next Evil Event si Metal Support prezinta Trail of Fire Tour 2011, o serie de trei concerte pentru luna octombrie in care puteti revedea la scurt timp dupa prima aparitie in Romania, doua dintre cele mai bune trupe ale scenei rusesti – trupa moscovita Put Solnca impreuna cu un alt nume de varf, de data aceasta de factura black metal simfonic – Stigmatic Chorus. Line-up-ul este intregit de trupele autohtone Akral Necrosis, N.E.G.A.T.I.V. si Open Fire.

Datele turneului:

Bucuresti – 13 octombrie, Club Wings, ora 19.00, intrare 12 lei (fara Open Fire)
Brasov – 15 octombrie, Club Rockstadt (fara Akral Necrosis, N.E.G.A.T.I.V., Open Fire)
Iasi – 16 octombrie, Bar Hand, ora 20.00, intrare 10 lei (fara Akral Necrosis)

Put Solnca revine in Romania dupa doar trei luni de la aparitia pe scena de la Rasnov din cadrul Ost Mountain Festival unde s-a dovedit a fi o supriza pentru fanii thrash si death metalului old school.

Stigmatic Chorus poate fi considerata trupa sora a headliner-ilor Put Solnca avand in vedere ca au trei membri comuni. Cunoscuti sub numele de Charon inainte de anul 2000, trupa a lansat patru albume din 1999 pana acum si doua EP-uri Pentru prima data in Romania, trupa este un must see pentru fanii acestui gen.


Akral Necrosis se intoarce pe scena bucuresteana dupa o pauza de aproape un an de zile, timp in care au reusit sa ajunga in atentia publicatiei de metal extrem Terrorizer si sa finalizeze albumul de debut intitulat Pandemic Dominion. Cu o noua componenta prezentata pentru prima data pe scena Ost Moutain Fest 2011, black thrasherii bucuresteni se alatura line-up-ului din 13 octombrie.

N.E.G.A.T.I.V. reprezinta pastila potrivita pentru orice thrasher autentic, adept al sound-ului old school. Originara din Busteni si formata in 2007, trupa isi pregateste primul material de studio in present, dar asta nu ii poate tine departe de scena, unde promit sa ofere publicului un recital thrash 100%.

Open Fire se pregatesc sa puna publicul amator de sonoritati death-thrash sub artilerie grea pentru doua concerte in cadrul acestui turneu, la Bucuresti si Iasi. Trupa a lansat acum cativa ani EP-ul Vengeance, care poate fi downloadat de pe site-ul oficial al trupei.


Bilete se vor gasi la intrare in cluburile in care au loc evenimentele.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *