Sevenfield deschide concertul U.D.O. din Bucuresti

Formatia aleasa de catre U.D.O. pentru a deschide ostilitatile din cadrul concertului de la Bucuresti este SEVENFIELD. Infiintata in 2008 in Norvegia, formatia Sevenfield este adepta a sonoritatilor metalcore, iar ultimul material lansat, via Ovis Records, se numeste “Apperception” si include 10 piese.

U.D.O., formatia germana condusa de catre Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album discografic intitulat “Rev Raptor”, lansat de AFM Rec. pe data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator – Nelu Brindusan), va avea loc pe data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.

Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
65 lei pentru primele 150 bucati
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *