Stela Popescu si Maria Ciobanu – 50 de ani de teatru, muzica si film

Evenimentul “Regina si Ciocarlia – 50 de ani de teatru, muzica si film” se va desfasura la Sala Palatului duminica, 20 noiembrie, de la ora 19.00.

In pleiada artistilor romani de mare valoare, numele Stelei Popescu si al Mariei Ciobanu au devenit sinonime cu superlativul, astfel ca orice alaturare de termeni care sa le caracterizeze devine redundanta. Pretuirea si dragostea pe care le-o poarta romanii le-au adus supranumele de “Regina Teatrului de Revista”, respectiv “Ciocarlia cantecului popular”.

Talentul, frumusetea, sufletul curat si cald au facut ca Stela Popescu si Maria Ciobanu sa fie iubite, respectate si apreciate in egala masura de fani si de colegii de breasla. Le vor sarbatori si omagia in spectacolul-eveniment de la Sala Palatului: Alexandru Arsinel, Florin Piersic, Corina Chiriac, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Gabriel Dorobantu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Anca Turcasiu, Gelu Voicu, Annes. Artistii vor fi acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric ”Maria Tanase”, dirijor Nicu Cretu.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul de Opereta, Metrou Unirii 1 si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.

Share

One thought on “Stela Popescu si Maria Ciobanu – 50 de ani de teatru, muzica si film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *