Festival caritabil: “Michael Jackson, copiii si planeta”

Asociatia Michael Jackson’s Human Nature Fan Club Romania, Grupul Scolar Samus, Welcome 2 Cluj si MJ ITALIAN FOUNDATION va invita sa luati parte la prima editie a Festivalului de muzica si dans “Michael Jackson, copiii si planeta” pe 20 octombrie 2011, ora 16.00, in cadrul Grupului Scolar Samus din str. Ialomitei, nr. 17, Cluj.

Printre activitatile festivalului se numara un concurs de dans cu premii, dansuri populare, recital de muzica usoara si populara, dansuri de societate. Festivalul vrea sa reprezinte un omagiu adus omului Michael Jackson prin intermediul copiilor. Festivalul creat in scop caritabil incearca sa fie in acelasi timp calea prin care oamenii de rand pot ajuta acolo unde este nevoie. In prima editie, 3-400 de copii defavorizati va asteapa si va invita sa serbati alaturi de ei bucuria vietii.

Biletele costa 5 lei si pot fi cumparate la fata locului, iar suma adunata urmeaza sa fie donata centrelor de plasament Pinocchio si Samus, in vederea desfasurarii activitatii.

Invitati: Denise, Lazar Ovidiu, Rostos Remus, Benedek Rosalia, Jimborean Antonia, Sute Roxana, Surorile Ioana si Calina Neagomir, Ansamblul clasele I-IV Jucausii de pe Somes, si V-VIII Poienita Fenesului, trupa de dans Sensation si trupele de dansuri ale Grupului Scolar Samus.

Sponsori: Alpin 57 lux, Agressione, Saveur, Magnolia, Clujul Necenzurat, Boemdance, Tdance, Centrul Judetean pentru conservarea si promovarea Culturii Traditionale Cluj, Professional Showbiz Team Sensation Cluj

Share

2 thoughts on “Festival caritabil: “Michael Jackson, copiii si planeta”

  1. CINSTE , FELICITARI, DRAGI CLUJENI, CINSTE CLUJULUI ca nu L-ati uitat pe INGERUL MICHAEL, va adreseaza din adancul adancului inimii, Athina –Aurelia Costea din Brasov !!! Exemplul dvs STRALUCIT trebuie si merita urmat de cat mai multe orase. Mi se umple sufletul de o bucurie greu de exprimat de cate ori aflu de o noua dovada de pretuire fata de MICHAEL. Spre rusinea mea, la noi inca se doarme in acest sens. Brasoveni, TREZITI-VA ! D-ZEU sa va binecuvanteze cu ,,potop” de bunatati si tarie pentru a continua sa-L iubiti si sa-L aparati pe inger !!
    Nu va opriti aici, continuati sa-L aparati pe inger, cu toata darzenia !! Este nespusa nevoie de unitate si atitudine ferma pentru a infrunta puhoiul de sminteala care tot curge de decenii intregi si care manjeste si acum acest CRIN PUR. Iata ca din nou faceti dovada clara de ADEVARATI FANI , mai cu seama in aceste zile grele in care INGERUL nostru Drag – MICHAEL , are nevoie de Dreptate, de linistire, iar noua ne revine cu atat mai serios datoria sa-i aratam iubirea ce i-o datoram, si prin sprijinul in acest sens. MULTUMIRI si CINSTE, CLUJULUI !! ( Am vrut sa va mai las multumirile mele umile si pe alte pagini dar nu-mi reuseste cu logarile si conturile ).

  2. Multumim, Aurelia pt suport si cuvintele frumoase, e o onoare sa vad ca stai alaturi si ne urmaresti. Iti trimitem ganduri bune si energii pozitive. O sa publicam si pozele de la eveniment si speram sa-ti lumineze sufletul, asa cum ne-a bucurat noi la fata locului de acea zi deosebita petrecuta alaturi de copii specilai si oameni , si artisti deosebiti care au luat parte la eveniment si la organizarea lui. O zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.