Serialul “Ofiteri incepatori” revine la Diva Universal pe 31 octombrie

Dupa succesul inregistrat cu primul sezon, serialul “Ofiteri incepatori/Rookie Blue” revine la Diva Universal cu sezonul al doilea, in premiera exclusiva, din 31 octombrie, in fiecare luni de la ora 21.00. Echipa creativa din spatele serialului promite in noul sezon mai multa distractie, personaje mai complexe si intrigi de exceptie.

Daca in primul sezon cei cinci proaspat absolventi ai Academiei de Politie (McNally, Epstein, Diaz, Nash si Peck) luau pentru prima data contact cu pericolele strazii din Toronto, sub indrumarea ofiterilor supraveghetori, in cel de-al doilea sezon sunt pe cont propriu. Antrenamentele s-au sfarsit, iar ei sunt mult mai experimentati, mult mai increzatori si pregatiti pentru actiune.

Presiunile din viata profesionala nu sunt singurele greutati carora politistii incepatori trebuie sa le faca fata. Sezonul al doilea pune un accent important asupra relatiilor personale, in special a celor amoroase. Ofiterul Andy McNally (Missy Peregrym) are o relatie aparent perfecta si necomplicata cu detectivul de la Omucideri Luke Callaghan. In cele din urma, aceasta a trecut peste tumultul emotional si atractia fizica evidenta dintre ea si ofiterul Sam Swarek. Dar lucrurile se complica in momentul aparitiei fostei iubite a lui Luke, detectivul Jo Rosati, care este surprinsa si nemultumita de relatia celor doi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *