“Galcevile din Chioggia”, o piesa de teatru jucata de copii

Premiera oficiala a spectacolului “Galcevile din Chioggia” de Carlo Goldoni va avea loc joi, 20 octombrie 2011, ora 19.00, in Bucuresti, intr-o distributie in spiritul Teatrului Vienez de Copii: doar copiii in lumina reflectoarelor.

“Galcevile din Chioggia” va fi prezentat publicului intr-o mini-stagiune de opt reprezentatii profesioniste, premiera fiind urmata de spectacole in datele de 21, 22, 30 (matineu si seara) octombrie, respectiv 4, 5 si 6 noiembrie. Coordonati de actori profesionisti, avand la dispozitie toate elementele pentru a crea spectacole “a la carte” (costume, decor, muzica, lumini), copiii (toti cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani) imbina pe parcursul a sase luni de zile jocul cu munca si rezultatele se oglindesc in personalitatea fiecaruia dintre ei.


Teatrul Vienez de Copii din Bucuresti este anul acesta la a treia montare scenica. In toamna anului 2009, copiii au prezentat publicului spectacolul “Visul unei nopti de vara”, de W. Shakespeare, cu care au participat cu succes, in iunie 2010, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu; in toamna anului trecut copiii au jucat un alt clasic, Moliere – “Bolnavul inchipuit”.

Evenimentul se va desfasura in Centrul vechi al capitalei, la Teatrul Rapsodia din strada Lipscani nr. 53, si se va afla sub Inaltul patronaj al Primarului Bucurestiului, domnul Sorin Oprescu, si al Primarului si Guvernatorului Vienei, Dr. Michael Häupl.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *