“Imperiul din Atlantic City” va avea si un al treilea sezon

Ca urmare a aprecierilor de care s-a bucurat primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului “Imperiul din Atlantic City/Boardwalk Empire”, Michael Lombardo, presedinte HBO Programming, a anuntat faptul ca HBO a decis sa produca si un al treilea sezon.


“Dupa un prim sezon ce s-a bucurat de un urias succes, am asteptat cu nerabdare sa vedem ce surprize ne vor mai oferi Terry Winter, Martin Scorsese si restul echipei si daca ne vor intrece asteptarile”, spune Lombardo. “Raspunsul presei si al abonatilor nostri a fost foarte satisfacator.”


“Imperiul din Atlantic City”, produs de laureatul cu Emmy® Terence Winter si de laureatul cu Oscar® Martin Scorsese, se desfasoara in anii ‘20, in perioada Prohibitiei, si povesteste viata si epoca lui Enoch “Nucky” Thompson, liderul incontestabil al orasului Atlantic City.


“Imperiul din Atlantic City” este cel mai recent serial care primeste acceptul pentru un nou sezon. Astfel, acesta se alatura unor titluri precum “True Blood”, “Urzeala tronurilor” si “Treme”.


In ianuarie 2011, “Imperiul din Atlantic City” a primit doua Globuri de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic si Cel mai bun actor in rol principal (Steve Buscemi)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *