!nsult isi promoveaza albumul de debut si in Romania

Polonezii de la !nsult plecati in turneul european de lansare a primului album – Primal Therapy Tour 2011 – ajung si in Irish Music Pub din Cluj pe 2 noiembrie 2011, de la ora 21.00. In deschidere va evolua trupa Middle Finger to Society (Ro).


Dupa participarea la OST Mountain Fest in vara 2011, polonezii de la !nsult revin in Romania in turneul de promovare a primului lor album: “Primal Therapy”. !nsult reprezinta scena poloneza de alternative metal, un amestec energic si brutal de influente dintre cele mai diverse subgenuri ale scenei metalice.
Viteza, brutalitate si determinare – acestea sunt atuurile polonezilor de la !nsult, intr-un show exclusiv pe scena Irish Music Pub, in 2 noiembrie 2011.

In deschiderea polonezilor, va canta trupa clujeana de alternative metal, aflata la primul ei concert oficial – Middle Finger to Society. Trupa formata in 2011 ii are in componenta pe: Talida (Solista), Rognean Claudiu (Tobosar), Campean Paul (Chitara bass), Neculai Robert (Chitara ritm) si Marcov Vlad (Chitara solo). In prezent trupa lucreaza la piesele proprii si coveruri.

Pretul unui bilet este de 12 lei.
Evenimentul este organizat de Welcome2Cluj.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *