Editura All va asteapta la Kilipirim

Grupul editorial ALL isi anunta prezenta in perioada 19-23 octombrie la Targul de Carte Kilipirim cu o oferta de peste 250 de titluri din colectiile deja consacrate sau nou lansate.

Sanctus de Simon Toyne, Anticarul de Julian Sanchez, Mostenirea de Katherine Webb, Agenda medicala Merk, Imparatul tuturor bolilor de Siddhartha Mukherjee, Rousseau de Robert Wokler, Atlasul geografic scolar de Constantin Furtuna, sunt doar cateva dintre noutatile aduse la editia cu numarul XIII a Targului de Carte Kilipirim.

Oferta editoriala bogata este insotita de importante reduceri de pret cuprinse intre 30 si 50%. O serie de titluri minutios alese beneficiaza de preturi speciale: Mayo. Ghidul sanatatii familiei, Manual de medicina naturista de dr. J.L. Berdonces, Tehnici culinare si ustensile de bucatarie de Chuck Williams, Enciclopedia culinara, Cele mai frumoase locuri din Europa, Panorama lumii clasice de Nigel Spivey si Michael Squire, Epoca imperiilor de Robert Aldrich, Istoria arabilor de Philip K. Hitti si Istoria romanilor de Constantin C. Giurescu.

Editia de toamna a targului de carte Kilipirim se desfasoara intre 19 si 23 octombrie la Galeria Dalles din capitala. Programul zilnic de vizitare: 10.00-20.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *