Horia Stoicanu lanseaza albumul “Cirese amare”

Concertul de lansare a albumului “Cirese amare” semnat de Horia Stoicanu va avea loc pe 29 octombrie 2011, ora 18.00, in Clubul One din Bucuresti. “Cirese amare” este primul album personal al lui Horia Stoicanu, autorul unor adevarate hituri din repertoriul lui Mircea Vintila si al trupei Pasarea Colibri. Intrarea este libera.


Materialul, produs de EL-RA Consult, a fost inregistrat in luna noiembrie a anului 2010 in studioul Mircea Rusu Band. La realizarea acestuia si-au mai adus contributia: Florian Rusu (orchestratii, claviaturi, sound engeneering, backing vocal); Mircea Rusu (backing vocal); Stefan Orfescu (chitara solo, ritm, backing vocal); Paul Arva (chitara armonie), Miss Ellie, Simona, Paula, Gabi (backing vocals) si Gabriel Alexandru (vocea copilului de la finalul piesei “Adio”). Masterizarea s-a efectuat la Grant Studio si i se datoreaza maestrului de sunet Iulian Udrea (ex Hara, sef. sunet RealitateaTV). Coperta albumului este realizata de Cristian Scarlat.

Albumul contine 12 piese compuse in mai multe perioade de creatie ale autorului si neimprimate pana acum pe veun material discografic. De la una dintre primele productii folk autohtone (“Balada pentru Nicuta si Taliga”,cunoscuta sub titlul “Balada contabilului sef”) pana la piese scrise in anul 2010, albumul ofera publicului o parte dintre cele mai bune creatii marca Horia Stoicanu, unele cunoscute din concerte, altele complet noi.

“Particular, muzica si vindecarea se intalnesc undeva. Fara asta si din asemenea perspectiva, arta sunetelor ar ramane un exercitiu descurajant, simplu prilej de bataiala si smiorcaiala, ori pretext pentru pompoase speculatii. A aduce in preajma un zambet tonifiant, un strop de alinare, de speranta si curaj, in lipsa studiului medical pe materia moarta si mai ales in absenta harului divin, inseamna sa te anagajezi umil pe calea samanului, cu mijloacele de care dispui. Prezentul album ilustreaza inceputul drumului meu, iar tot ce a fost inainte nu mai conteaza.” (Horia Stoicanu).

Club One: Str. Matei Voievod nr.79 , sect.2, Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.