Banda Foto reinventeaza cliseele intr-un nou concurs

Banda Foto va provoaca la un nou concurs, care de data aceasta are in centru cliseele. Ce aveti de facut pentru a participa aflati din comunicatul organizatorilor:

“Ce este un cliseu? Este o imagine fotografica in format negativ, dupa care se face reproducerea fotografica. Sau, in zilele digitale, repetarea excesiva a unei teme fotografice. Multumita dezvoltarii pietei echipamentelor foto, tot mai multi dintre noi ne-am cumparat un aparat cu care sa imortalizam, prin diferite metode, momentele, subiectele, lucrurile care ne-au placut cel mai mult. Am riscat insa sa intram intr-o lume in care fotografiile noaste au cateva puncte comune, ce par a se repeta in abordare si interpretare, devenind astfel usor banale, repetitive, clisee.

Asa ca Banda Foto s-a gandit sa reinterpreteze modul in care sunt privite Cliseele si va provoaca sa incercati noi abordari ale acelorasi teme, ce au insa frumusetea lor poate tocmai pentru ca au fost categorisite ca fiind clisee.

Ne vom intalni sambata, 29 octombrie 2011, la ora 11.00, in parcul Izvor, la intrarea dinspre metrou. Nu va spunem de pe acum care vor fi cliseele pe care vrem sa le reinventam, insa va asiguram ca trebuie sa veniti cu un bagaj plin de creativitate si originalitate. Vom privi impreuna fotografiile obtinute de voi, in calduroasa cafenea Legere, acolo unde va asteapta si surprizele pregatite de noi.

Ne vedem asadar la Vanatoarea de Fotografii 6!
Pentru detalii si inscrieri intrati pe Bandafoto.ro
Ne puteti scrie pe adresa contact@bandafoto.ro”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *