“Sanctus” intra de astazi in librarii

Certitudinile lumii moderne sunt pe cale de a fi spulberate de o conspiratie apocaliptica scaldata in sange si secrete intunecate. “Sanctus”, de Simon Toyne, un thriller hipnotic despre schimbarea la fata a civilizatiei, poate fi gasit incepand din 21 octombrie in librarii.

Romanul, publicat in peste 40 de tari, este cotat deja ca o senzatie in lumea literara internationala, fiind comparat cu bestsellerul “Codul lui Da Vinci” de Dan Brown. In Romania, cartea este publicata de Editura ALLFA in cadrul colectiei Strada Fictiunii, sectiunea Bestseller.

Citadela, sudul Turciei – un munte salbatic, adapostind cel mai vechi lacas de cult al omenirii. Calugarii care viermuiesc prin maruntaiele lui fac parte dintr-o secta antica, numita Sanctus, care practica ritualuri de o violenta socanta. In piatra acestui misterios munte pare a fi sapata chiar gradina Edenului, dar aici cunoasterea nu inseamna pacat originar, ci putere divina…

“Sanctus are suspansul si inteligenta Codului lui Da Vinci. Ce aduce in plus sunt frazele bine slefuite, personajele complexe, viziunea ampla. Un bestseller care isi merita cu adevarat titlul!”The Sun

Simon Toyne s-a nascut in 1969 la Cleethorpes, in Marea Britanie. A studiat literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douazeci de ani a lucrat in televiziune, ca scenarist, regizor si producator.
A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, si i-a intervievat, printre altii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda si Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la “Best Makeover Show”, acordat de Good Homes.
“Sanctus” este primul lui roman, parte a unei trilogii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *