The Light Cinema pregateste un Halloween nebun

Pe 29 octombrie, The Ligh Cinema va invita la o noapte nebuna cu filme 2D/3D si super crazy party la The Light Bar. Distractia incepe sambata 29 octombrie ora 23.50 si dureaza pana in zorii zilei de duminica.

Sunteti asteptati costumati si machiati cat mai Crazy! Faceti-va o poza in cinema la acest eveniment cu costumatia voastra Crazy, postati-o pe wall-ul The Light Cinema si aveti sansa de a castiga o invitatie dubla la film.

Pana pe 4 noiembrie, organizatorii vor alege cele mai crazy poze, oferind in total 10 invitatii duble la filme 2D/3D. In plus, acestia au semnat un pact cu strigoii: ei nu vor intra in cinema daca organizatorii reusesc sa adune cat mai multi dovleci. Asadar, aduceti-le un dovleac si vi se va face o surpriza delicioasa.


Evenimentul le este interzis minorilor.

Cu 30 lei aveti acces nelimitat la orice film 2D/3D pe parcursul intregii nopti si la petrecerea de la The Light Bar. Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete The Light Cinema. La acest eveniment nu se pot face rezervari.

Vei avea ocazia sa vedeti intr-o singura noapte: Casa de vis, Noaptea Rechinilor 3D, Destinatie finala 5 3D, Noapte de groaza 3D.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *