Trei fani Trooper merg gratis la Nazareth

Trei fani Trooper alesi prin tragere la sorti vor merge gratis la concertul Nazareth din 27 ianuarie. Mai exact, trei persoane care in seara de 8 decembrie se vor afla la concertul de lansare Trooper – “Voodoo” din Silver Church (Bucuresti) si vor avea asupra lor un bilet valid de intrare.

“Seara de 8 decembrie va fi una presarata cu momente speciale, elemente surpriza si o atmosfera VOODOO. Am decis sa marim suspansul initiind acest concurs, de pe urma caruia trei dintre sustinatorii nostri vor ajunge gratis la concertul Nazareth, pe care noi suntem onorati sa il deschidem.”, explica Aurelian Dinca, aka Balaurul (foto), chitarist la Trooper.

Cum se va proceda? Partile detasabile ale biletelor pentru concertul Trooper din Silver Church vor fi colectate intr-o urna, iar la finalul concertului vor fi extrase trei bilete. Castigatorii vor primi o invitatie valabila pentru doua persoane la concertul trupei Nazareth din Hard Rock Cafe, de pe 27 ianuarie. Pentru validarea premiului ei trebuie sa prezinte cealalta parte a biletului cu aceeasi serie ca aceea extrasa din urna.

Nazareth, unul dintre cele mai importante nume al anilor ’70, revine in Romania, cu ocazia aniversarii a patru ani de Hard Rock Cafe. Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth, 1971).

Biletele pentru concertul Trooper de pe 8 decembrie sunt deja in vanzare pe www.biletoo.ro. Biletele pentru Nazareth se gasesc pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, in reteaua Magazinelor Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *