Elvis Costello nu are pretentii de „vedeta”

Mai sunt cateva zile pana cand starul international Elvis Costello ajunge in Romania pentru a sustine un concert la Sala Palatului. In data de 3 noiembrie, Elvis Costello va canta in fata publicului din Romania o selectie dintre hiturile care l-au facut celebru.

Romanii il cunosc in special datorita unor piese de dragoste, cum ar fi “She”, “I want you”, “Alison”, “Smile” sau “I’ll never fall in love again”.

Obisnuit cu turneele, Elvis Costello nu este un artist pretentios, nu da batai de cap organizatorilor venind cu pretentii exagerate sau greu de realizat. Desi nu se declara vegetarian, Costello nu mananca decat peste. “Nu imi place gustul de carne de pui, de vaca, de porc, de oaie etc, asa cum nu imi place gustul de alcool” – declara artistul.

Micul dejun obisnuit al lui Elvis Costello consta in unt de arahide, banane si ceai. Singura dorinta pe care Elvis Costello a enuntat-o fata de organizatorii concertului, Unilife, este sa aiba ceai in backstage.

Biletele se gasesc in Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.