“Spy Kids 4D: Safirul timpului” vine in Romania pe 4 noiembrie

Comedia de aventuri “SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI” are premiera in Romania pe 4 noiembrie. Filmul este distribuit la noi de Ro Image.

La prima vedere, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) are tot ce-si doreste: e maritata cu un faimos reporter TV, specializat in vanatoarea de spioni, are un bebelus cu acesta, dar si doi copii gemeni vitregi, foarte isteti. Insa realitatea e cu totul alta: gemenii sunt foarte refractari si nu rateaza nicio ocazie pentru a-i arata mamei lor vitrege ca nu o vor prin preajma, Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) punand in permanenta la grea incercare talenul matern al Marissei.

Dar cand maniacul Paznic al Timpului (Jeremy Piven), ameninta sa preia controlul asupra planetei, lumea Marissei se intoarce pe dos. E rechemata la datorie de catre seful OSS, sediu al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creata defuncta divizie Spy Kids. Pentru ca Apocalipsa se apropie cu pasi repezi, Rebecca si Cecil intra si ei in actiune si afla cu stupoare ca mama lor vitrega a fost cu ceva vreme in urma un superspion, asa ca trebuie sa lase sicanele deoparte si sa se bazeze pe flerul ei. Cu un mic ajutor din partea fostilor Spy Kids, Carmen (Alex Verga) si Juni Cortez (Daryl Sabara), dar si cu niste gadgeturi uluitoare, au sanse sa salveze lumea si poate si sa aduca armonia in propria familie.

In 2001, regizorul Robert Rodriguez a adus publicului un film care a impresionant spectatorii dn intreaga lume prin originalitate: SPY KIDS, un film de actiune si aventuri, cu umor si gadgeturi, in care niste copii, la prima vedere cu nimic iesiti din comun, devin mini-spioni, si o familie obisnuita se transforma intr-una de supereroi. De aici a crescut o serie adorata de familiile din toata lumea: “Spy Kids 2: Island of Lost Dreams” si “Spy Kids 3‐D: Game Over”. Povestile pline de actiune care se petreceau intr-un univers familiar noua, tuturor, au transmis tuturor un mesaj general valabil, si anume cel ca familia este elementul care conteaza cel mai mult in viata unui om.

Robert Rodriguez spune ca propria sa familie l-a influentat pozitiv: “Rebecca e numele mamei mele, iar Cecil, al tatalui meu. Numele personajelor le-am ales ca un omagiu pentru parintii mei, pentru ca ei au fost cei care m-au inspirat pentru acest film, pentru intreaga serie de filme.”

Orasele si salile in care va avea loc premiera sunt urmatoarele:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Timisoara, Arad, Arad G.T.C., Braila, Bacau, Pitesti, Iasi, Baia Mare
Cortina Oradea
Odeon Cluj
RADEF ROMANIA FILM: Patria Craiova, “Florin Piersic” Cluj, Pitesti, Slatina
Cityplex Constanta, Brasov
Lotus Oradea
Grand Mall Satu Mare

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.