Maria Cassi prezinta “My life with men… and other animals”

Maria Cassi va oferi publicului un curs intensiv, deosebit de amuzant, despre dragoste, sex, moarte si… ulei de masline in “My life with men… and other animals”, marti 8 noiembrie si miercuri 9 noiembrie de la ora 19.30, la Sala ArCuB.

Actrita italiana cu o lunga experienta in domeniul musical-ului si al comediei este asemanata de presa internationala cu Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Jacques Tati. Ea este nu doar interpreta ci si autoarea textului, scris “la 4 maini” impreuna cu Patrick Pacheco, jurnalist si biograf american multi-premiat, precum si autor de piese de teatru si scenarii de film.

Spectacolul infatiseaza cu mult umor portretul unei doamne curajoase si auto-ironice care, plecata dintr-un orasel de langa Florenta, porneste sa cucereasca New York-ul. Dar intalnirea care ii va schimba viata o asteapta la prima rascruce.

Peter Schneider, regizorul spectacolului, construieste un one-woman show in jurul talentului de mim innascut si in jurul vocii emotionante a Mariei Cassi care, cu dezinvoltura, trece de la italiana la engleza si de la text la muzica, daruindu-ne portretul perfect al unei artiste autentice, capabile sa incante publicul.

Biletele pentru spectacolul “My life with men… and other animals!” pot fi achizitionate la pretul de 100 lei (Categoria I), 50 lei (Categoria II) si 26.50 lei (Categoria III) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste, nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *