Un serial de tinut minte: “Memorie perfecta” la AXN

“Memorie perfecta” (drama, SUA, 2011) este serialul pe care AXN vi-l propune in premiera incepand din 10 noiembrie, ora 22.00, in fiecare joi.

Poppy Montgomery joaca rolul principal in “Memorie perfecta”, intepretand-o pe Carrie Wells, o fosta politista misterioasa care sufera de o afectiune rara care face ca memoria ei sa fie perfecta.

Astfel, ea isi aminteste fiecare loc, fiecare conversatie, fiecare moment de bucurie si de tristete. Nu poate uita nimic, cu exceptia detaliilor zilei in care sora ei a fost ucisa. De atunci, Carrie a incercat fara succes sa-si lase trecutul in urma…

“Memorie perfecta” se bazeaza pe nuvela scrisa de J. Robert Lennon, “The Rememberer”. Consultantul serialului este actrita Marilu Hanner, care sufera de aceasta afectiune rara, cunoscuta si sub numele de memorie autobiografica. Ca si Carrie Wells, isi poate aminti si cele mai nesemnificative detalii din viata ei. Datorită ajutorului dat de Marilu Hanner, Poppy Montgomery ofera o interpretare puternica si credibilă.

Share

One thought on “Un serial de tinut minte: “Memorie perfecta” la AXN

  1. Pingback:review buy movie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *