IPR si Breathelast canta in Wings Club pe 10 noiembrie

Formatia timisoreana de hardcore Implant pentru Refuz va sustine joi, 10 noiembrie, ora 21.00, un concert in Clubul Wings din Bucuresti, alaturi de invitatii sai din capitala, trupa Breathelast.

Fondata in 1995 la Timisoara, trupa Implant pentru Refuz este compusa din vocalistii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Stefan Czifrak, chitaristii Valentin Popescu & Razvan Nicov si tobosarul Paul Bologan. Formatia are la activ sase albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara fete (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Otheroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.

IPR au inceput in aceasta vara inregistrarile pentru viitorul disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi (“A Singular Call”, “Break the Flow”, “March to the End”) au putut fi ascultate si la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, din Bucuresti. Experienta sonora si energica a noilor piese se va repeta si in cadrul concertului din 11 noiembrie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com).

Breathelast inseamna Mihai Andrei (Traum, SideFx si ex-Dekadens), Radu Ionut Campeanu (Zgarie Nori, Dead Eye Dick), Valentin Barsan (Side Fx) (Side Fx, Ionut Cojocaru (Crize, Godmode) si daca este sa facem un sondaj printre cei care i-au vazut live in ultimile luni, majoritatea ar garanta ca sunt noua revelatie bucuresteana de nu-metal alternative. Breathelast lucreaza la primul EP si tocmai a lansat primul videoclip, pentru piesa Lies”, care poate fi vazut aici.

Biletele costa 15 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *