Artwe lanseaza proiectul educational “Cuprins”

Artwe lanseaza “Cuprins”, un proiect de incurajare a lecturii, pe 5 noiembrie, incepand cu ora 18.00, la Atelierul de Productie, anunta un comnicat al asociatiei.

“Cuprins” transforma Atelierul de Productie intr-un spatiu de joaca educational. Acesta pune la dispozitia participantilor ateliere de dictie, bune maniere, tarot, psihoterapie si dezvoltare personala, public speaking, exercitii de psihodrama, quilling, biblioteci vii, teatru pedagogic, teatru forum plus alte activitati atractive sustinute de catre Artwe si alte organizatii non-guvernamentale partenere.

Dupa aproximativ patru ore de activitati nonformale, urmeaza un party cu cei de la Loungerie II, un live act provocator, dupa care Notsocommondj se va ocupa de incitarea la dans.

“Cuprins” este un proiect cultural-educational care incurajeaza lectura in spatiul urban, prin schimbul de carti intre cititori. 5 spatii (Shift, Godot, La scena, Incubator107, Green Tea) vor gazdui pentru inceput biblioteci Artwe. Acestea vor cuprinde aproximativ 800 de titluri adunate de la edituri si persoane care au in comun pasiunea pentru lectura. Doritorii pot imprumuta gratuit o carte cu o singura conditie: aceea de a pune o alta carte in locul celei pe care au luat-o. In plus, pentru a incuraja iubitorii de lectura sa intereactioneaze, cititorii isi vor putea lasa “amprenta” pe post-it-urile creative ce vor insoti cartile.

Accesul la eveniment se va face pe baza donarii (a cel putin) unei carti (la alegere) care se va regasi ulterior în bibliotecile Artwe, amenajate special in incintele partenere. In cazul in care nu te poti desparti de nicio carte, exista optiunea de a dona o suma modica in scopul dezvoltarii proiectului prin achizitionarea cartilor necesare.

Asociatia Artwe este o organizatie non-guvernamentala infiintata in septembrie 2010 si care se adreseaza studentilor cu inclinatii artistice. “Cuprins” reprezinta cel de-al treilea proiect Artwe dupa Royal Junkie si Noname.Art.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi vizualizata aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.